Norra Strö fritidshem och förskola ek. förening söker en engagerad och driven förskollärare till vår förskola.  

 

Norra Strö fritidshem och förskola är ett föräldrakooperativ beläget i Norra Strö med Färlöv, Önnestad och Vinslöv som närmsta grannar. Vi arbetar i lantlig miljö, där skogen ligger i nära anslutning till vår tomt. Vi har ca 60 barn inskrivna i åldrarna 1-12 år, uppdelat i två skolhus med ca 35 barn i förskolan.

Hos oss i Norra Strö står barnens behov och intressen i centrum där miljöer och undervisning anpassas efter dessa. Vi skapar utbildningen tillsammans med barnen. Som närvarande pedagoger ser vi barnen som kompetenta individer där lärande sker under hela dagen. Samtalet och mötet med barnet står i fokus.

Som förskollärare hos oss ser vi gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla vår utbildning och undervisning. 

Du har ett lösningsinriktat och lågaffektivt arbetssätt som skapar förtroende mellan dig och barnen. Ditt förhållningssätt ska präglas av reflektion och analys och du ska ständigt utmana både barn och dig själv i lärprocesser.

Som förskollärare har du ett särskilt ansvar för undervisningen och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Du har god förståelse för hur barn tar till sig kunskap. På olika sätt driver du utvecklingen av inspirerande lek- och lärmiljöer, både inom- och utomhus, utefter barnens behov. 

Du värdesätter ett kollegialt lärande och anser att med ett välfungerande samarbete kan man komma långt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Flerårig arbetslivserfarenhet som förskollärare är meriterande.

Tillsvidaretjänst (provanställning) heltid med tillträde 10 augusti 2020.

Körkort och bil krävs då inga bussar passerar vårt område.

Är du mer nyfiken kan du gå in på vår hemsida, www.strobarn.se eller på instagram, norrastroforskola och norrastrofritidshem.

 

Hoppas vi fångat ditt intresse, skicka personligt brev och cv till: forskolechef@strobarn.se. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande.

 

Kontakt

Marianne Thulin

forskolechef@strobarn.se

Tel. 044-2531714